14 Şubat 2015 Cumartesi

Eset Nod 32 Antivirüs 2015 Full Türkçe İndir



Eset Nod 32 Antivirüs 2015 Full Türkçe İndir

Genellikle en iyi antivirüs programı seçilen 2014'te istenilen sinerjiyi veremeyen Eset,2015 versiyonu ile adeta diğer virüs programını tek tokatla yıkıyor.Yeni versiyonu ile popülerliğini arttıran program sanırsam bu sene yine 1.seçilecek.. Bende kullanıyorum arkadaşlar kesinlikle tavsiye ederim.Üstelik bu sürümünde Ram'inizi fazla kullanmıyor,kendini hissettirmiyor.


Eset,her sene getirdiği yeniliklerle karşısında kaspersky,panda,bitdefender gibi büyük rakiplere rağmen bizim takdirimizi kazanıyor.Yepyeni olan bu sürümüyle beraber eşsiz güncellikleri beraberinde getiriyor.İsterseniz hepberaber inceleyelim.

Bilgisayarınıza Herhangi Bir Cihazdan Bulaşabilecek Virüsleri Önleyin.
Özellikle 7.sürümünde bu taramasını geliştiren eset,bilgisayarınıza taktığınız telefon,bellek vs. tarayarak içindeki virüsleri tespit edebilir ve onları etkisiz hale getirir.Bilgisayarınıza bulaşmasını engeller.Bu sayede cihazlardan bulaşabilecek bütün zararlı yazılımları engellemiş olduk.Peki ya internet'ten bulaşabilecekler ? Diye sorarsanız bir alta bakın.

Eset Smart Security 8 İle İnternetten Bulaşabilecek Zararlı Yazılımları Engelleyin.
Eşsiz güncelleme aracı ile her daim yeni çıkan virüslere karşı savunmayı amaç edinmiş olan Eset bilgisayarınızı virüslere karşı sürekli güncel kılarak en son çıkan virüslere kadar bilgisayarınızı korur ve olacak bir saldırıyı etkisiz hale getirir.

Wifi Ağınıza Bağlananları Tespit Edebilir,Engelleyebilirsiniz.

Özellikle dışarıdan bulaşabilecek zararlı yazılımlar konusunda da kendine çeki düzen veren,bayağı bir güvenlik önlemleri alan Eset,Wi-fi ağınıza dışarıdan doğru bağlananları gösterebilir ve istiyorsanız bunları engellemenize olanak tanıyor.Sistem açıklarınızı kapatır ve Wifi yoluyla hedef alan kullanıcılar konusunda uyarır.Ağınıza bağlanıp pc nize virüs sızdırmaya çalışanlara karşı sizleri korur.

Sisteminizi Kökten Tarayabilir,Önlemlerinizi Baştan Alabilirsiniz.
Eset,bu sürümünde sisteminizi en dibinden itibaren tarayarak bilgisayarınızda sıkıntı oluşturabilecek bütün güvenlik açıklarını kapatır ve bilgisayarınızı en sağlam savunma moduna alır.Eset denildiğinde Su geçirmez deyimi,Virüs geçirmez 'e dönüşür :)


PROGRAM BİLGİLERİ
----------------------------------------------------
Program Boyutu: tahmini 200 mb
Tarama: ESET'İN KENDİ SİTESİNDEN
Sıkıştırma: ESET'İN KENDİ SİTESİNDEN



   İNDİRME LİNKLERİ
----------------------------------------------------


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder